Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Pieniška pilno grūdo makaronų sriuba
Vaida Kurpienė
Pieniška makaronų sriuba primena vaikystę ir vakarus pas močiutę kaime, kai po praleistos dienos kieme, vakarienei valgėme pienišką sriubą. Buvo taip skanu! Gal dėl to, kad močiutė į sriubą cukraus negailėdavo?
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
1
stiklinės
vandens
1
stiklinės
ryžių pieno
50
g
makaronų
pilno grūdo
1
žiupsn.
druskos
Gaminimo žingsniai
Išverdame makaronus vandenyje su šiek tiek druskos.
Jiems išvirus, įpilame augalinį pieną ir užviriname.
Recepto autorė: Giedrė Renevė
---
Nuo 1 metų, Pieno produktai