Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lašišos kotletukai su kopūsto salotomis
Vaida Kurpienė
Lašiša turi daug lengvai pasisavinamų baltymų, todėl ilgam suteikia sotumo. Turi daug omega 3 riebalų rūgščių, kurios apsaugo organizmą nuo širdies ligų.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
20
minutes
min
Iš viso
30
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
Kotletams reikės:
200
g
lašišos
1
kiaušinio
1
v.š.
balkšvojo gysločio luobelių
2
a.š.
alyvuogių aliejaus,
kepimui
druskos,
pagal skonį
pipirų,
pagal skonį
svogūnų laiškų,
pagal skonį
Salotoms:
100
g
šviežio kopūsto
50
g
agurko
1
v.š.
grietinės
svogūnų laiškų,
pagal skonį
druskos,
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Sumalame lašišą.
Įmušame kiaušinį, beriame balkšvojo gysločio luobelių, dedame prieskonių, smulkintų krapų, svogūnlaiškių.
Formuojame kotletukus ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Salotoms sumaišome smulkintą šviežią kopūstą, agurką, svogūnlaiškius, dedame grietinės.
Recepto ir nuotraukos autorė Kristina Valaitienė.
---
Daržovės, Nuo 7 metų, Žuvis