Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Bruschetta su vyšniniais pomidorais
Vaida Kurpienė
Puikus užkandis, kvepiantis Italija. Rekomenduojame išbandyti.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
20
minutes
min
Užkandžiai
Italian
2
porcijos
Ingredientai
90
g
ruginės duonos viso grūdo, bemielės
5
vnt.
pomidorų
vyšninių
1,5
v.š.
alyvuogių aliejaus
5
g
balzaminio acto perlų
1
skiltelės
česnako
3
lapelių
baziliko
Gaminimo žingsniai
Duonos riekeles apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Šiek tiek paskrudiname 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Paskrudintą duoną įtriname česnaku.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais, sėklas ir skystį pašaliname.
Sumaišome su susmulkintu baziliku, apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Uždedame pomidorų masę ant skrudintos duonos.
Ant viršaus apibarstome keliais balzaminio acto perlais.
Recepto autorė: Raminta
---
Be pieno, Nuo 1 metų, Šviežios daržovės