Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Bananiniai blyneliai su airanu
Vaida Kurpienė
Plonyčiai, gardūs ir sveikesni. Tinka visai šeimai, ir gaminti, ir valgyti kartu!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
20
minutes
min
Gaminimas
20
minutes
min
Iš viso
40
minutes
min
Pusryčiams
Europietiška
4
porcijos
Ingredientai
600
g
airano
3
bananų,
gerai prinokusių
150
g
speltos viso grūdo miltų,
kad tešla būtų tiršta
2
kiaušinių
rudojo cukraus
(galite ir nedėti)
druskos,
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Kiaušinius gerai išsukame su cukrumi, druska. Dedame sutrintus bananus, išmaišome. Supilame airaną ir sudedame miltus.
Išmaišius paliekame10-15 min. pastovėti, kad išbrinktų miltai.
Kepame ant lydyto sviesto mažus blynelius.
Skanu valgyti sutrintomis uogomis.
Recepto ir nuotraukos autorė Enrika Valikonienė.
---
Nuo 3 metų, Pieno produktai