Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Avižinė košė pagardinta riešutų sviestu ir cinamonu
Vaida Kurpienė
Avižos turi salsvą skonį, todėl tai vienos mėgstamiausių grūdų. Ir gerai, nes tai vertingas produktas ir jas valgyti reikia gana dažnai.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
12
hours
hrs
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
12
hours
hrs
10
minutes
min
Košė, Pusryčiams
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
50
g
avižų
10
g
riešutų sviesto
2
g
cinamono
Gaminimo žingsniai
Kruopas nuplauname, užpilame vandeniu ir paliekame per naktį.
Ryte užverdame ir paliekame brinkti.
Gardiname cinamonu ir riešutų sviestu.
Recepto autorė Kristina Valaitienė
---
Kruopos, Nuo 8 mėn.