Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Jautienos kukuliai su morkų ir raugintų agurkų salotomis
Vaida Kurpienė
Jautiena – puikus baltymų šaltinis. Jautienoje gausu nepakeičiamų aminorūgščių, o porcija (200 g jautienos) gali pakeisti visą litrą pieno.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
25
minutes
min
Iš viso
35
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
80
g
jautienos
maltos
30
g
morkų
30
g
agurkų
raugintų
25
g
svogūno
10
g
jogurto
natūralaus
3
g
garstyčių
2
g
citrinos sulčių
Gaminimo žingsniai
Jautieną sumaišome su svogūnu.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Iš mėsos formuojame mažus kamuoliukus.
Kukulius pašauname į orkaitę 20 minučių.
Sutarkuojame morką ir susipjaustome agurką.
Morką ir agurką sumaišome su jogurtu, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
Recepto autorė Ernesta Rakauskienė
---
Daržovės, Mėsa, Nuo 1 metų