Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Natūralių rudųjų ryžių ir morkų košė
Vaida Kurpienė
Į kruopų patiekalus verta įdėti kokybiškų riebalų, kad būtų sočiau.
Spausdinti šį receptą
Košė, Tyrelės
Europietiška
Ingredientai
40
g
natūralių rudųjų ryžių
(2 v.š.)
60
g
morkos
vidutinio dydžio
Gaminimo žingsniai
Per naktį brinkintus natūralius ruduosius ryžius išverdame su vandeniu. (Vandens ir kruopų santykis 1:2). Virimo laikas priklauso nuo dalelių dydžio.
Nuskustas ir supjaustytas morkas paverdame, kad suminkštėtų, sutriname su išvirtais ryžiais. Košę valgome dar šiltą.
---
Be pieno, Daržovės, Kruopos, Nuo 1 metų, Nuo 4 mėn., Nuo 8 mėn.