Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kalakutienos troškinys su briuselio kopūstais
Vaida Kurpienė
Briuselio kopūstuose yra didelis kiekis vitamin
o C, B grupės vitaminų, provitaminas A, geležis, kalis, magnis, fosforas, folio rūgštis, o kalakutiena nauda jiems irgi nenusileidžia, todėl mėgaukitės šiuo patiekalu be sąžinės graužimo.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
2
porcijos
Ingredientai
100
g
kalakutienos šlaunelių mėsos
100
g
briuselio kopūstų
1
svogūno
1
morkos
3
v.š.
kokosų pieno
7
g
lydyto sviesto
1
skiltelės
česnako
druskos
pagal skonį
pipirų
pagal skonį
saldžiosios paprikos maltos
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Ant lydyto sviesto pakepiname šlaunelės mėsa, svogūną, morką, česnaką bei briuselio kopūstus.
Apibarstome druska, pipirais, saldžiąja paprika.
Supilame kokosų pieną.
1 minutę patroškiname.
Recepto autorė Natalija Masevičienė
---
Daržovės, Mėsa, Nuo 8 mėn.