Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kietagrūdžiai kviečių makaronai su baklažanais
Vaida Kurpienė
Kietagrūdžių kviečių makaronuose yra daug sudėtingųjų angliavandenių, baltymų, kalcio ir fosforo, vitaminų B ir PP. Svarbiausia turbūt tai, kad riebalų jose nėra. Juos galima derinti su daržovėmis, jūros gėrybėmis, grybais ar sūriu.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
15
minutes
min
Iš viso
25
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
3
porcijos
Ingredientai
150
g
kietagrūdžių kviečių makaronų
0,5
vnt.
baklažano
0,5
vnt.
cukinijos
0,5
vnt.
paprikos
1
vnt.
svogūno
2
v. š.
pomidorų pastos
1
v. š.
lydyto sviesto
2
skiltelių
česnako
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
pagal skonį
saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Makaronus išverdame kaip parašyta ant pakuotės.
Daržoves supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir pagardiname prieskoniais.
Pakepame kelias minutes ant lydyto sviesto kol suminkštės.
Į keptuvę su daržovėmis įmaišome pomidorų pastą.
Šalia sudedame makaronus.
---
Daržovės, Nuo 1 metų