Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kepti avinžirniai su žaliaisiais žirneliais ir tofu
Vaida Kurpienė
Baltymų bomba, kuri pasotins ir puikiai tiks lengvai vakarienei.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
150
g
žaliųjų žirnelių
šaldytų
100
g
avinžirnių
virtų
1
vnt.
pomidoro
40
g
tofu
sojų pupelių sūrio
1
v. š.
lydyto sviesto
1
saujos
krapų
druskos
pagal skonį
pipirų
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Keptuvėje ant lydyto sviesto apkepame avinžirnius, žaliuosius žirnelius, tofu sūrį.
Pagardiname prieskoniais.
Viską sudedame į lėkštę.
Tiekiame su šviežiais pomidorais ir smulkintais krapais.
Recepto autorė Daiva Mockutė
---
Ankštiniai, Daržovės, Nuo 1 metų