Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Naminiai duonos traškučiai su česnaku
Vaida Kurpienė
Geras būdas vaikams duoti šviežio česnako. Galima valgyti kaip užkandį ar prie sriubos. Mėgsta vaikai, bet tinka ir suaugusiems, tik nepadauginkite. Tai puiki alternatyva riebaluose keptai duonai.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
20
minutes
min
Iš viso
25
minutes
min
Appetizer
Europietiška
2
porcijos
Ingredientai
duonos
pilno grūdo
česnako
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Pilno grūdo duoną perpjauname išilgai, kad gautųsi labai plonos riekelės.
Džioviname orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje (arba skrudintuvėje), kol sudžiūsta.
Ištriname česnaku.
Recepto ir nuotraukos autorė: Giedrė Renevė
---
Nuo 1 metų