Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Avinžirnių triufeliai su kokosu ir kakava
Vaida Kurpienė
Spausdinti šį receptą
Desertai
Europietiška
Ingredientai
20
g
kokoso pieno
ar kito augalinio pieno
6
g
kokoso aliejaus
20
g
kakavos
200
g
avinžirnių
virtų
20
g
saldiklio stevia
20
g
Kokoso drožlės
Gaminimo žingsniai
Visus ingredientus dedam į smulkintuvą, išsukam iki vientisos masės.
Formuojam rutuliukus, apvoliojam kokoso drožlėse ir dedam į šaldiklį.
Patarimas
Neatšalęs primena tinginį, o pabuvęs šaldiklyje - ŠOKOLADĄ! Tai puikus būdas vaikams pasiūlyti ankštinių.
---
Ankštiniai, Nuo 1 metų, Nuo 3 metų, Nuo 7 metų