Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Jūrinės lydekos filė kepsneliai
Vaida Kurpienė
Siekdami išlaikyti maistinę žuvies vertę, gaminant venkite riebių padažų, nevoliokite miltuose. Kepkite ne per aukštoje temperatūroje ir ne per ilgai, nes kitaip žuvis perkeps ir bus perdžiūvusi, o ne minkšta ir sultinga.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
20
minutes
min
Iš viso
30
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
2
porcijos
Ingredientai
370
g
jūrinės lydekos filė
2
kiaušinių
2
v.š.
pilno grūdo speltos miltų
druskos
pagal skonį
pipirų
pagal skonį
persilado
pagal skonį
lydyto sviesto
kepimui
Gaminimo žingsniai
Žuvies filė supjaustome mažais gabalėliais.
Sumaišome su kiaušiniais, miltais ir prieskoniais.
Kepame keptuvėje ant lydyto sviesto. Į lėkštę keliauja kotletukai ir mėgstamos salotos.
Recepto autorė Liucija Makejeva
---
Be pieno, Nuo 1 metų, Žuvis