Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Šviežių kopūstų sriuba su jautienos kukuliais
Vaida Kurpienė
Ar jūsų vaikai valgo sriubas? Ši sriuba tikrai puikaus skonio, tad siūlome išmėginti.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
15
minutes
min
Gaminimas
50
minutes
min
Iš viso
1
hour
hr
5
minutes
min
Pagrindinis patiekalas, Sriuba
Europietiška
4
porcijos
Ingredientai
600
ml
vandens
200
g
jautienos faršo
150
g
kopūsto
2
vnt.
pomidorų
vidutinio dydžio
1
vnt.
morkos
1
vnt.
svogūno
0,5
vnt.
paprikos
1
v.š.
lydyto sviesto
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
pagal skonį
kario
pagal skonį
čili pipirų
pagal skonį
saldžios paprikos miltelių
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Iš maltos jautienos formuojame norimo dydžio kukulius, verdame apie 30 min.
Sudedame supjaustytą kopūstą, verdame kartu apie 10-15 min.
Keptuvėje ant lydyto sviesto apkepame susmulkintą svogūną, morką, papriką, pomidorus.
Apkeptas daržoves sudedame į puodą kartu su mėsa ir kopūstais.
Paskaniname prieskoniais.
Paverdame dar kelias minutes. Daržovės turi likti nepervirtos.
Recepto autorė: Natalija Masevičienė
---
Daržovės, Mėsa, Nuo 1 metų