Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tuno filė su salierais ir batatais
Vaida Kurpienė
Greitai pagaminamas ir maistingas patiekalas, kurį siūlome išbandyti.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
15
minutes
min
Iš viso
25
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
3
porcijos
Ingredientai
0,5
l
vandens
270
g
tuno filė
250
g
saliero gumbo
250
g
saldžiųjų bulvių
batatų
2
v.š.
grietinės
5
g
svogūno laiškų
smulkintų
5
g
petražolių
smulkintų
1
lauro lapelio
druskos
pagal skonį
kvapiųjų pipirų
pagal skonį
juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Daržoves ir žuvį supjaustome.
Sudedame į puodą su verdančiu vandeniu.
Pagardiname prieskoniais ir verdame apie 6 minutes.
Įpilame grietinę.
Šiek tiek paverdame atidengę dangtį, kad išgaruotų skysčių perteklius.
Patiekalą pagardiname druska, smulkintais svogūno laiškais ir petražolėmis.
Recepto autorė Lina Vaitiekūnienė
---
Daržovės, Nuo 1 metų, Žuvis