Ar duodate savo vaikams šviežių burokėlių? Mažyliai jų dar nesuvirškins, bet prakutę darželinukai gali iš jų gauti daugybę vertingų medžiagų. Svarbu supjaustyti ypač smulkiais šiaudeliais. Šalia patiekiame kitų daržovių ir mėsos. Jūsų ir vaikų organizmai padėkos už tokį sprendimą.
Apkepame keptuvėje, įpilame karšto vandens ir truputį patroškiname.
Salotos
Šviežius, nevirtus burokėlius sutarkuojame.
Užpilame ypač tyro alyvuogių aliejaus, šlakelį natūralaus acto, česnako, druskos, pipirų, kalendros miltelių ir medaus. Prieskonių daugiau naudokite savo porcijai, vaikams – saikingai.
Sumaigome salotas rankomis ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Pateikiant lėkštėje galima įdėti šviežių mėgstamų salotų lapelių.Recepto autorė: Raminta