fbpx

Duonos traškučiai su česnaku

Užkandžiai/Vaikams nuo 1 metų

Duonos traškučiai su česnaku

duonos-traskuciai-su-cesnaku

Duonos traškučiai su česnaku

Vaida Kurpienė
Geras būdas vaikams duoti šviežio česnako. Galima valgyti kaip užkandį ar prie sriubos. Mėgsta vaikai, bet tinka ir suaugusiems, tik nepadauginkite. Tai puiki alternatyva riebaluose keptai duonai.
Pasiruošimas 5 min
Gaminimas 20 min
Iš viso 25 min
Appetizer
Europietiška
2 porcijos

Ingredientai
  

  • duonos pilno grūdo
  • česnako pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Pilno grūdo duoną perpjauname išilgai, kad gautųsi labai plonos riekelės.
  • Džioviname orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje (arba skrudintuvėje), kol sudžiūsta.
  • Ištriname česnaku.
    Recepto ir nuotraukos autorė: Giedrė Renevė
Nuo 1 metų

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą